Кадър БНТ, архив, видео NOVA NEWS, vbox7.comСилен човек от БСП се заяде

...
Кадър БНТ, архив, видео NOVA NEWS, vbox7.comСилен човек от БСП се заяде
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Тошко Йорданов не можеше да вземе решения, без да се обади на Слави Трифонов

Кадър Българска национална телевизия, списък, видео NOVA NEWS, vbox7.com

Силен човек от БСП се заяде с дясната ръка на Слави Трифонов. „ От десетилетия преди избори всеки се упражнява на гърба на Българска социалистическа партия. Явно това оказва въздействие и когато дойдат изборите. Вчера обаче четох социология на „ Сова Харис ”. Там на първо и второ място са ГЕРБ и Има Такъв Народ, само че единствено 3% след тях е Българска социалистическа партия. Предстои предизборна акция, тъй че до 11 юли не е ясно какво ще се случи ”. Това разяснява Стоян Мирчев, лидер на листа за 14-ти МИР-Перник, Българска социалистическа партия, в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.

Относно вероятните бъдещи обединения за ръководство, Мирчев сподели, че първо е добре да се изчакат резултатите.

„ Второ да забележим дали партиите на митинга са научили своя урок. А той е, че политиката е място, където би трябвало да се водят диалози ”, разяснява още Мирчев.

„ Нека не забравяме, че част от водачите на тези протестни партии, бяха в държавни управления на ГЕРБ, друга част бяха избирани на постове от ГЕРБ, трети пък канеха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в своето шоу, с цел да му върша пиар. Според мен е нечиста сделка да се приказва за протестни-непротестни партии ”, сподели Мирчев.

Той съобщи още, че Слави Трифонов „ е мощен на думи през Фейсбук, само че на терен го няма ”.

„ В 45 Народно заседание съществена роля имаше Тошко Йорданов, само че той не можеше да вземе решения без да се обади на Трифонов. Тоест виждаме същия модел на Бойко Борисов – каквото и да се случи, решение би трябвало да се вземе от вожда ”, разяснява Мирчев. „ Трифонов беше болен към 14 дни, а Народното събрание работи месец и половина. Не откри 1 ден да пристигна в Народното събрание. Той не е потвърдил, че може да носи отговорност, тъй като не е пристигнал там, където се носи отговорност ”, сподели още Стоян Мирчев.

От Българска социалистическа партия пък желаят преизчисляване на пенсиите, смяна на модела на опазване на здравето, подкрепяне на работещите младежи и смяна в просветителната система. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР